Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Patru lucruri care să nu-ți lipsească din grădină, pentru a avea un spațiu primitor și confortabil

Patru lucruri care să nu-ți lipsească din grădină, pentru a avea un spațiu primitor și confortabil

O grădină trebuie să fie precum o „oază” de liniște atât pentru tine, cât și pentru cei dragi.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Florile și arborii îi pot oferi spațiului respectiv o altfel de „energie”, însă ce trebuie să faci, în condițiile în care vrei să îl transformi total și să îl personalizezi? Există câteva obiecte pe care ai putea să le amplasezi în grădina ta, pentru a deveni un spațiu mai primitor și comod pentru întreaga familie.

Iată ce trebuie să plasezi în grădină, pentru a deveni un spațiu unic și personalizat:

  • Dacă te-ai gândit că este timpul să faci o schimbare în locuința și gospodăria ta și să îți înfrumusețezi grădina, atunci există câteva aspecte pe care le-ai putea lua în considerare. De pildă, dacă vrei să îți transformi spațiul și să îl faci mai primitor și, în același timp, să petreci mai mult timp în aer liber, alături de cei dragi, poți amplasa un grătar de grădină - poți regăsi mai multe modele în ofertele de la Hornbach.ro. În funcție de necesitățile tale, de spațiul de care dispui, dar și de frecvența utilizării sale, poți descoperi modele mai mici sau mai mari, electric sau pe gaz. Un grătar este extrem de util în grădină, mai ales când ai invitați și dorești să pregătești o masă îmbelșugată!
  • Pentru a oferi un plus de frumusețe grădinii tale, ai putea opta pentru amplasarea unei mici fântâni arteziene. Dacă dispui de spațiul necesar pentru o asemenea construcție, însă la scară mică, atunci nu ezita să alegi să o instalezi. O fântână, înconjurată de flori și alte obiecte decorative pentru grădină, va transforma total spațiul și îi va oferi un plus de vitalitate.
  • Pe de altă parte, un alt obiect pe care l-ai putea pune în grădina ta este un balansoar acoperit, pentru a te relaxa în zilele blânde de vară și toamnă. Există o multitudine de modele și mărimi pe piață și, cu siguranță, vei putea să îl alegi pe cel potrivit ție. Asigură-te că balansoarul are puncte stabile și un șezut confortabil. Ar fi de preferat să optezi pentru cel fabricat din materiale rezistente, de calitate, mai ales că va fi amplasat într-un spațiu deschis, expus la anumite condiții meteorologice. Totodată, dacă nu îți dorești un balansoar, însă dispui de suficient loc pentru o construcție mai mare, atunci te poți gândi la un foișor din lemn, acoperit, cu o masă mică rotundă și bancă, tot din lemn.
  • De asemenea, un alt obiect pe care l-ai putea pune în grădina ta, pentru a o personaliza și înfrumuseța, reprezintă o pergolă de trandafiri. Pe lângă faptul că poți să te relaxezi, vei avea și o „explozie” de culori în grădina ta. Poți agăța trandafiri, dar și alte plante, pentru a crea o boltă. Dacă dispui de spațiul necesar, poți amplasa în apropiere și masă și scaune de grădină, cu șezut moale, confortabil, pentru a-ți savura cafeaua, dimineața. Ori, dacă ai copii, ai putea să te gândești să amplasezi chiar și un leagăn sau o trambulină, pentru ca aceștia să se bucure de timpul petrecut în aer liber.

Atunci când vine vorba despre o proprietate privată, trebuie să te gândești care sunt obiectele sau decorațiunile care se pliază pe personalitatea sau necesitățile tale. Un grătar, un set de scaune cu masă de exterior, ghirlande cu flori sau o simplă fântână cu lumini ar putea să ofere spațiului tău energia bună de care ai nevoie.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben