Antena 3 CNN Life Oameni Pățania unui tânăr din Flămânzi care s-a trezit cu Poliția la ușă după o postare pe Facebook: "Antrenează-te să fii mai bun decât ieri”

Pățania unui tânăr din Flămânzi care s-a trezit cu Poliția la ușă după o postare pe Facebook: "Antrenează-te să fii mai bun decât ieri”

de Mia Lungu    |    Cătălin Onofrei    |   

"Întotdeauna antrenează-te să fii mai bun decât ieri", acesta este mesajul postat pe o rețea de socializare care le-a atras atenția polițiștilor.

[GAL layout="2"]

Postarea motivațională cuprindea și fotografia unui bărbat la bustul gol care privea în zare, în timp ce arma un pistol.

În urma verificărilor efectuate a fost stabilită identitatea persoanei care a făcut postarea, fiind vorba despre un tânăr, de 29 de ani, din orașul Flămânzi, care nu este deținător legal de arme. 

Astfel, joi, 28 august, a fost pus în executare un mandat de percheziție domiciliară, la locuința tânărului, prilej cu care a fost identificată o armă calibru 4,5 mm și muniție aferentă, constând în bile metalice. 

Acestea au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Totodată, a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de nerespectarea regimului armelor și munițiilor și  contrabandă calificată.

Acesta este al doilea caz de dosar penal pentru nerespectarea regimului armelor și munițiilor, în județul Botoșani, în ultimele 24 de ore.

Subiecte în articol: Flamanzi pistol postare pe Facebook
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile