Antena 3 CNN Timp liber Film Pat Colbert, celebra actriță din serialul Dallas, a murit

Pat Colbert, celebra actriță din serialul Dallas, a murit

de Laura Dinu    |   

Celebra actriță Pat Colbert, care a interpretat-o pe Dora Mae în serialul de succes Dallas, a murit la vârsta de 77 de ani. 

Aceasta ar fi murit pe 23 iunie, la casa ei din Compton, California. Sora ei Tami Colbert, a confirmat vestea pentru The Hollywood Reporter, citat de independent.co.uk. Vedeta a suferit trei accidente vasculare cerebrale în ultimul deceniu. Înmormântarea va avea loc pe 20 iulie.

Pat Colbert a interpretat rolul lui Dora Mae, gazda stilată și managerul Oil Baron's Club, în ultimele opt sezoane ale serialului de televiziune ”Dallas” difuzat pe CBS în primetime.

Serialul Dallas a rulat timp de 14 sezoane din 1987 până în 1991 și a devenit un clasic al televiziunii americane.

Vedeta a jucat și un rol în filmul Leonard Part 6, din 1987, alături de Bill Cosby. De asemenea, a jucat în serialul The Fall Guy în 1981.

„Fiind singurul personaj afro-american din serial, Dora Mae nu a avut niciodată o poveste, pentru că Dallas nu a încercat niciodată să pretindă a fi altceva decât istoria familiei Ewing, dar și-a jucat întotdeauna rolul cu eleganță și inteligență”, a declarat Shaun Chang pentru The Hollywood Reporter.

Difuzat din 1978 până în 1991, Dallas s-a învârtit în jurul poveștii unei familii bogate din Texas.

Subiecte în articol: Dora Mae Dallas Pat Colbert
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă