Antena 3 CNN Actualitate Social PAȘTE 2018. Cum să faci pască fără aluat

PAȘTE 2018. Cum să faci pască fără aluat

<1 minut de citit Publicat la 17:08 06 Apr 2018 Modificat la 17:08 06 Apr 2018

PAȘTE 2018. Ingrediente pentru 10 persoane
200 g zahăr
6 ouă
1 lingurita esență vanilie
700 g brânză de vaci
200 g unt 65%
4 linguri făină albă
4 linguri griș
400 g smântână
250 g stafide

PAȘTE 2018. Mod de preparare
Puneti zaharul, cele 6 oua si esenta de vanilie intr-un bol. Cu ajutorul unui tel amestecati bine. Peste aceasta compozitie adaugati branza de vaci si o incorporati foarte bine. Apoi adaugati untul care este la temperatura camerei si incorporati-l si pe el foarte bine, scrie doctorulzilei.ro.

Adaugati faina pe care o puneti putin cate putin si amestecati astfel incat sa se omogenizeze bine totul. Urmeaza grisul, care se pune ca si faina, putin cate putin si se amesteca foarte bine. Dupa gris, adaugati smantana si incorporati foarte bine. La urma puneti si stafidele, omogenizati si compozitia este gata de pus in tava.

PAȘTE 2018.  Ungeti o tava cu unt si tapetati-o cu faina si turnati compozitia in ea, nivelati-o putin si bagati-o la cuptorul preincalzit la 170°C, timp de 45 – 50 de minute sau pana cand pasca este aurie deasupra. Se lasa la foc mic. Se lasa la racit peste noapte.

Inainte de a scoate pasca din forma, dezlipiti usor marginile cu un cutit ascutit si scoati pasca din tava.

Etichete: paste 2018 pasca
Citește mai multe din Social
» Citește mai multe din Social
TOP articole