Antena 3 CNN Life PAȘTE 2017. Trucuri pentru geamuri imaculate, fără urme, în ziua de Paște

PAȘTE 2017. Trucuri pentru geamuri imaculate, fără urme, în ziua de Paște

PAȘTE 2017. Dacă îți dorești ferestre strălucitoare în zilele de PAȘTE 2017, atunci trebuie să pui în aplicare câteva trucuri care dau rezultate, dacă le respecți întocmai. Jurnaliștii de la casamea.ro scriu că este important ca, la curățenia de PAȘTE 2017, să nu apelezi la detergenți sau soluții pe bază de clor, pe care le folosești la curățarea băii.

Ca să eviți urmele rămase pe geamuri, o soluție potrivită este oțetul sau zeama de lămâine. Formula este urmatoarea: la o lingura de otet sau zeama de lamaie adauga 0.25 ml apa.

PAȘTE 2017. Secretul pentru geamuri imaculate

Secretul obtinerii unor geamuri imaculate este sa inlaturi in prima faza stratul de murdarie si praf acumulat de la ultima spalare. Cu ajutorul unui burete sau al unei lavete aplica solutia speciala pe geamuri, iar cu o racleta indeparteaza excesul de apa. Nicio unealta nu va obtine un rezultat mai bun decat lama flexibila.

Ingrijeste-te ca ustensilele de care ai nevoie sa fie curate inainte de utilizare si, de asemenea, dupa fiecare folosire, iar in timpul spalarii geamurilor sterge racleta astfel incat aceasta sa nu lase dare.

PAȘTE 2017. Nu spăla geamurile când este foarte cald afară

Un alt secret de care trebuie sa tii cont este sa eviti spalarea geamurilor atunci cand este foarte cald afara sau cand razele soarelui intra in contact direct cu acestea, deoarece, din cauza caldurii, geamurile sunt predispuse zgarieturilor.

 

Si pentru ca in ciuda tuturor metodelor de precautie, tot mai pot ramane urme, apeleaza la o carpa din bumbac, uscata, pe care s-o folosesti la final.

Subiecte în articol: paste 2017
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile