Antena 3 CNN Life Culinar PAȘTE 2017. REȚETĂ COZONAC. Trucul pe care numai moldovencele îl știu. Cum se face cozonacul trântit, ca să iasă pufos

PAȘTE 2017. REȚETĂ COZONAC. Trucul pe care numai moldovencele îl știu. Cum se face cozonacul trântit, ca să iasă pufos

<1 minut de citit Publicat la 16:03 13 Apr 2017 Modificat la 16:03 13 Apr 2017

Asa faci cel mai pufos cozonac. Trucul pe care putine gospodine il stiu.

Ingrediente:

Pentru aluat:

1 kg faina
5 galbenusuri
300 g zahar
250 g unt sau margarina
500 ml lapte
40 g drojdie proaspata
esenta de rom
esenta de lamaie
un praf de sare

Pentru umplutura:
5 albusuri
5-6 linguri zahar
3-4 linguri cacao
esenta de rom
2 cani cu nuci macinate.

Citiți continuarea rețetei pe kfetele.ro.

Etichete: paste 2017 cozonac
Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole