Antena 3 CNN Life Culinar PAȘTE 2017. De ce este bine să mănânci carne de miel

PAȘTE 2017. De ce este bine să mănânci carne de miel

<1 minut de citit Publicat la 17:39 12 Apr 2017 Modificat la 17:39 12 Apr 2017

PAȘTE 2017. Carnea de miel, nelipsită de Paște, este incredibil de gustoasă, dar și o sursă de resurse benefice pentru organism. Consumată ponderat, aceasta poate avea afecte benefice ori de câte ori este asezonată cu salate.

PAȘTE 2017. Iată, aşadar, de ce este bine să mănânci carne de miel:

– este o sursă bogată de proteine – 100 de grame de carne asigură 60% din necesarul zilnic pentru un adult;

– datorită conţinutului de zinc, sistemul imunitar are de câştigat, rănile se vindecă mai repede şi stabilizează nivelul zahărului din sânge. O porţie de 100 de grame de carne de miel conţine 38% din necesarul zilnic de zinc;

Citiți mai mult pe vocea.biz.

Citește mai multe din Culinar
» Citește mai multe din Culinar
TOP articole