Antena 3 CNN Be EU Parlamentul European, reunit la Strasbourg: Se va vota o rezoluție privind ingerințele Rusiei în Republica Moldova

Parlamentul European, reunit la Strasbourg: Se va vota o rezoluție privind ingerințele Rusiei în Republica Moldova

de Sabina Iosub    |   

Săptămâna aceasta, Parlamentul European se reunește în plen la Strasbourg, cu o agendă încărcată de subiecte critice. După comemorarea victimelor atacurilor teroriste din Israel, atenția se îndreaptă către influențele externe asupra Republicii Moldova, o rezoluție privind ingerința Rusiei fiind votată joi.

Săptămâna aceasta, Parlamentul European este reunit în plen la Strasburg. Plenara a început cu comemorarea victimelor din Israel, la un an de la atacurile teroriste din 7 octombrie comise de Hamas.

Europarlamentarii, pe de altă parte, trag săptămâna aceasta un semnal de alarmă în privința ingerinței Rusiei în Republica Moldova. O rezoluție în acest sens este votată joi.

Chiar astăzi, premierul Viktor Orban a prezentat în fața plenului Parlamentului European prioritățile președinției ungare Consiliului Uniunii Europene. Printre ele se numără combaterea migrației ilegale și stimularea politicii europene de apărare.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile