Antena 3 CNN Externe Uniunea Europeană Parlamentul European a hotărât. Ce se va întâmpla cu consumul de shaorma în Uniunea Europeană

Parlamentul European a hotărât. Ce se va întâmpla cu consumul de shaorma în Uniunea Europeană

<1 minut de citit Publicat la 18:48 13 Dec 2017 Modificat la 18:48 13 Dec 2017

Parlamentul European admite folosirea fosfatului, aditivul folosit la prepararea kebab-ului și shaornei.

Suspansul s-a terminat pentru cei cărora le era teamă că vor rămâne fără preparatul favorit.

Deputații nu au reușit să adune voturile necesare interzicerii fosfatului în carnea congelată de kebab. Astfel, în ciuda studiilor care au demonstrat că acest aditiv este nociv pentru sănătatea oamenilor, fosfatul va figura pe lista aditivilor permiși consumului uman, informează jurnalul.ro.

Citește mai multe din Uniunea Europeană
» Citește mai multe din Uniunea Europeană
TOP articole