Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Parfumuri arăbești de la dubaiaromas.ro

Parfumuri arăbești de la dubaiaromas.ro

Cei care au vizitat odată țările arabe, își vor aminti aroma locală mult timp. Obiceiurile locale nu sunt întotdeauna clare și familiare unui european, dar există lucruri care vor rezona în sufletul fiecărui călător.

de Georgiana Adam    |   

Poveștile despre Șeherezada, mirosul de parfumuri arabesti, mirodenii și condimente, frumusețile cu pielea închisă la culoare care se ascund în spatele unui voal de burqa, toate acestea reprezintă Orientul misterios. Și printre astfel de lucruri, unul dintre primele locuri este ocupat de spiritele arabe. Astăzi nu este necesar să călătorești în Emiratele Arabe Unite pentru a cumpăra un parfum original.

Magazinul online de parfumuri dubaiaromas.ro oferă o colecție exclusivă de parfumuri arăbești cu mirosuri unice și calitate înaltă, cu livrare gratuită la comanda de 100 lei si mai mult. Livrarea se face în 24 de ore, maxim 48 pentru localități îndepărtate.

În magazinul online cu parfumuri arăbești se oferă cele mai bune prețuri în comparație cu calitatea și nu se percepe nicio taxă pentru testere și probe.

Parfumurile cu uleiuri arăbești au un nume frumos și sonor

Vechii meșteri foloseau șofran, aloe, camfor, mosc și chihlimbar ca ingrediente pentru parfum. Au trecut secolele, rețetele au fost transmise din generație în generație și îmbunătățite de-a lungul timpului. Au apărut noi metode de procesare a componentelor naturale, parfumierii învățând cum să extragă aromele și uleiurile din fructe și elemente lemnoase. Parfumurile arăbești moderne sunt create cu ajutorul rețetelor tradiționale.

Cei mai renumiți producători combină în munca lor secole de experiență ancestrală și cea mai recentă tehnologie. Cele mai bune compoziții ale parfumurilor atrag cu buchetele lor magice și durabilitatea incredibilă. În mod tradițional, Emiratele Arabe Unite, Arabia Saudită, Oman și Bahrain sunt considerate liderii pieței parfumurilor. În compoziția parfumurilor nu vei găsi alcool, apă sau uleiuri sintetice, ci doar uleiuri naturale originale arăbești. 

Note ale parfumurilor arăbești

Parfumurile arăbești au o puternică aromă de note care se desfășoară treptat, timp de mai multe ore. Lemnul de santal, trandafir, paciuli, iasomie, tămâie, ylang-ylang sunt doar câteva dintre ingredientele din arsenalul maeștrilor orientali. Din păcate, un magazin online de parfumuri nu poate transmite mirosul pe ecranul monitorului, astfel încât, vom descrie câteva dintre principalele arome ale parfumurilor în cuvinte.

Lemnul de santal este un parfum lemnos moderat dulce și acru, potrivit pentru naturile rafinate, delicate și senzuale. Înconjurat de alte note orientale picante, lemnul de santal capătă un halou ușor și răcoritor. Patchouli este, de asemenea, un parfum lemnos. Adevărații cunoscători adoră parfumul pur al acestei flori. În aromă, poți prinde note de fum, un strop de condiment și căldura soarelui care apune.

Iasomia este o floare bine cunoscută de europeni. Puțini oameni știu că arabii au adus-o în anul 1548, în Franța, grădinarii locali plantând primele tufișuri cu inflorescențe albe delicate. În acel moment, parfumerii orientali foloseau deja pe scară largă uleiuri esențiale pe bază de iasomie. Parfumul delicat va plăcea cu siguranță naturilor sentimentale sofisticate. Cuișoarele au  un parfum luminos, picant și memorabil. Pentru producția sa, se folosesc muguri de flori nedeschise.

Uleiul esențial de cuișoare are proprietăți unice - este un antiseptic, conservant și stimulant. Parfumul este considerat în mod tradițional puternic și este ideal pentru personalitățile carismatice mature. Ylang-ylang este un afrodiziac ușor care are un efect stimulator asupra sensibilității umane, fiind recomandat oamenilor siguri pe ei și pasionali. Dacă ai citit despre aromele parfumurilor, îți va fi mai ușor să navighezi în gama prezentată în magazinul online cu parfumuri arabesti dubaiaromas.ro.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile