Antena 3 CNN Economic Parcarea in zona aeroportului Otopeni, solutia salvatoare pentru clienti !

Parcarea in zona aeroportului Otopeni, solutia salvatoare pentru clienti !

Parcarile din zona aeroporturilor sunt zone extrem de cautate de catre turisti si nu numai. Oamenii care calatoresc in strainatate sau in diverse orase ale tarii noastre isi doresc sa lase masina intr-o parcare sigura, unde paza sa fie asigurata de personal profesionist si bine pregatit. Atunci cand calatoresti cu avionul si cauti o parcare Otopeni, ai de unde alege diverse oferte, zonele de acest gen dezvoltandu-se accelerat in aceasta perioada in locatia indicata mai sus.

Aparitia parcarilor in zona aeroporturlului Henri Coanda este, poate, cel mai bun lucru care se putea intampla in acea zona in ultimii ani. Parcarile private de acolo sunt investitii ale unor persoane private, fiind binevenite si rezolvand multe nevoi ale clientilor. Oamenii au acum posibilitatea sa vina la aeroport cu masina personala si sa plece in calatorie fara sa aiba grija autoturismului pe perioada in care lipsesc din tara. In mod cert, masina este parcata intr-un loc mai sigur chiar si decat parcarea din fata blocului. Tinand cont ca Bucurestiul nu este legat direct de aeroport printr-un mijloc de transport precum metrou sau tren, este extrem de dificil pentru clienti sa ajunga in aceasta zona altfel decat cu masina personala.

Desigur, exista si varianta taxiului, insa , de cele mai multe ori, calatoria cu un asemenea mijloc de transport se poate dovedi costisitoare si suntem siguri ca exista destui oameni care nu isi permit sa plateasca de fiecare data aceste calatorii, mai ales daca acestia calatoresc foarte des cu avionul in interes de serviciu, fie ca vorbim de strainatate sau de zone ale tarii noastre.

A veni cu masina personala la aeroport reprezinta un real avantaj pentru clienti, acestia scapand de caratul bagajelor prin diverse mijloace de transport. Oamenii scapa astfel de stresul provocat de o calatorie cu mijloacele de transport in comun. In plus, daca aveai de gand sa vorbesti cu un amic sau cu o ruda sa te conduca cu masina pana la aeroport, noi credem ca e bine sa nu te complici si sa iti faci obligatii inutile.

Datorita traficului tot mai mare care se inregistreaza pe cel mai mare aeroport al tarii, Henri Coanda, exista o cerere mare pentru locurile de parcare existente in spatii special amenajate in acest sens. Pentru a nu avea surprize ca nu veti avea loc in parcarea privata de langa aeroport, este indicat sa sunati inainte si sa va rezervati un loc in parcarea dorita. Acesta este cel mai sigur mod de a iti asigura parcarea pentru autoturism, pe timpul cat esti plecat peste granita sau in alte orase ale tarii noastre.

De obicei, parcarile din aceste zone sunt dotate conform celor mai inalte standarde in domeniu, avand supraveghere video 24 din 24, precum si personal de paza. In momentul in care va decideti sa faceti calatoria si vreti sa parcati masina intr-un asemenea loc, uitati-va bine peste dotarile oferite de fiecare parcare in parte si alegeti ceea ce credeti ca va ofera securitate garantata.

Este posibil sa existe multe parcari, insa doar unele s-ar putea sa respecte toate normele de siguranta cerute de lege. De aceea, ar fi normal ca, inainte sa alegeti parcarea de care aveti nevoie, sa studiati cu atentie toate ofertele disponibile pentru a vedea care e raportul caliate-pret oferit de fiecare in parte.

Nu va aruncati la prima oferta care va iese in cale pentru a nu regreta mai tarziu ca ati ales gresit.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile