Antena 3 CNN Actualitate Parcarea din fața terminalului Plecări al Aeroportului Henri Coandă București se închide. Unde se vor putea lăsa mașinile

Parcarea din fața terminalului Plecări al Aeroportului Henri Coandă București se închide. Unde se vor putea lăsa mașinile

de Laura Dinu    |   

Parcarea din fața terminalului Plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă București se închide, începând de luni, anunță Compania Națională Aeroporturi București.

”Începând de luni, 09.09.2024, ora 9.00, parcarea din fața terminalului Plecări al Aeroportului Internațional Henri Coandă București se va închide, ca urmare a demarării lucrărilor de execuție la viitoarea stație de metrou “Aeroport Otopeni”.

Având în vedere închiderea acestei parcări, Compania Națională Aeroporturi București a inițiat o serie de măsuri pentru minimizarea disconfortului pasagerilor.

Astfel, pasagerii care vor dori să parcheze cât mai aproape de terminalul Plecări, sunt îndrumați să acceseze parcarea situată în rondul central (parcarea P3), care va funcționa în regim “short-term”.

Compania Națională Aeroporturi București are în derulare o serie de proiecte pentru sporirea capacității de parcare pentru pasageri”, se arată în comunicatul emis presei. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile