Antena 3 CNN Actualitate Locale Parcul Pedagogic din Craiova, inaugurat de autorități. Grădina publică a primit o transformare radicală

Parcul Pedagogic din Craiova, inaugurat de autorități. Grădina publică a primit o transformare radicală

Parcul Pedagogic din Craiova a fost inaugurat cu fast. Primăria a reabilitat locul cu fonduri de la bugetul local. Grădina publică a primit o transformare radicală, iar construcţia a fost împărţită în trei zone. La eveniment au participat ambasadorii Japoniei şi Libiei în România.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Parcul a fost inaugurat după ce a fost renovat în totalitate. Principala noutate a construcției o reprezintă crearea a trei zone tematice în interiorul său, fiecare inspirată din continente diferite.

”Pentru cei care vor să afle cum e Japonia sau cum arată o alee, cum arată o colibă să putem să le oferim această călătorie în acest frumos parc.

Avem așadar o colibă africană cu hamace, apoi avem colțul mediteranean și acest colțișor japonez care are și o cascadă”, a spus primarul Craiovei, Lia Olguța Vasilescu.

[GAL layout="3"]

La evenimentul de inaugurare au fost prezente oficialități locale dar și internaționale. Printre acestea, ambasadorul Japoniei şi al Libiei în România.

”Japonia și România sunt într-o relație foarte bună. Sunt foarte bucuros pentru inaugurarea acestui parc în orașul Craiova, unul dintre cele mai mari și importante orașe din România”, a declarat Hiroshi Ueda, Ambasadorul Japoniei în România.

Întreaga suprafață a parcului va fi supravegheată cu camere video, pentru a preveni și depista eventualele infracțiuni.

Subiecte în articol: Craiova
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile