Antena 3 CNN Emisiuni Gătit la costum Papricaş de pui, reţeta Corinei Vinţan în ediţia 7 "Gătit la costum", sezonul 3. Un preparat tradiţional de toamnă, plin de culoare şi arome

Papricaş de pui, reţeta Corinei Vinţan în ediţia 7 "Gătit la costum", sezonul 3. Un preparat tradiţional de toamnă, plin de culoare şi arome

Redacția Antena 3 CNN
<1 minut de citit Publicat la 14:15 22 Oct 2022 Modificat la 14:14 27 Oct 2022

Papricaş de pui, reţeta Corinei Vinţan în ediţia 7 "Gătit la costum", sezonul 3

Ingrediente papricaş de pui

  • 400 gr piept de pui;
  • 200 ml pasta de roşii;
  • Ardei picanţi 2 buc;
  • Boia de ardei dulce 50 gr;
  • Piper şi sare;
  • Usturoi dupa gust;
  • 2 cepe;
  • Un ardei gras;
  • 6 roşii Cherry;
  • Ulei 3 linguri;
  • O lingură de făină;
  • Făina pt găluşte 250gr ;
  • 2 ouă;
  • Apă călduţă;

Mod de preparare papricaş de pui

[GAL layout="3"]

Într-o tigaie se căleşte ceapa cu usturoiul. Se adaugă apoi boia şi pastă de tomate. Puiul se va căli separat. La fel şi ardeiul gras. Se pregăteşte compoziţie pentru găluşte, care se vor şi fierbe. Într-o cratiţă se adaugă restul ingredientelor. Se amestecă foarte uşor, astfel încât să nu se strice găluştele. După gust se adaugă şi sarea şi piperul iute. La final adaugăm şi pătrunjelul proaspăt.

Citește mai multe din Gătit la costum
» Citește mai multe din Gătit la costum
TOP articole