Antena 3 CNN Externe Mapamond Panică la bordul unui avion: Nerăbdător să ajungă mai repede în aeroport, un pasager a deschis ușa de urgență și a coborât pe aripă

Panică la bordul unui avion: Nerăbdător să ajungă mai repede în aeroport, un pasager a deschis ușa de urgență și a coborât pe aripă

de Bianca Chirilă    |   

Un bărbat a fost arestat în Australia, după ce a deschis ușa de urgență a avionului în care se afla și a coborât pe pistă folosind aripa aeronavei, transmite Business Insider.

Avionul ajunsese în siguranță la destinație și se afla pe pistă, în așteptarea procedurilor de debarcare. În acel moment, pasagerul, care, potrivit martorilor, era agitat încă din momentul aterizării, s-a ridicat brusc din scaunul său și s-a îndreptat către ieșirea de urgență.

Bărbatul a ignorat toate avertismentele echipajului de zbor și a dechis ușa de urgență. Acțiunea sa a declanșat automat scara gonflabilă de evacuare, însă acesta a ales să coboare pe aripa avionului, continuând să meargă spre marginea acesteia.

„Pasagerul a ieșit folosind ușa de urgență și a mers de-a lungul aripii înainte de a coborî pe pistă”, a declarat un reprezentant al companiei aeriene.

Bărbatul a fost imediat reținut de personalul aeroportului și, ulterior, arestat de Poliția Federală Australiană.

 

Subiecte în articol: pasager avion Australia bărbat arestat
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile