Antena 3 CNN Actualitate Panică în tabăra lui Klaus Iohannis. Cum este amenințat statul român

Panică în tabăra lui Klaus Iohannis. Cum este amenințat statul român

Prietena de familie dar și de afaceri imobiliare a familiei Iohannis a făcut o notificare către statul român în care amenință voalat instituțiile statului că dacă fac vreo modificare asupra imobilului din Sibiu, domnia sa ar avea toate pârghiile necesare pentru a acționa.

Este vorba despre Rodica Baștea, care informează în notificare sa că a depus o acțiune în instanță cu referire la dreptul de proprietate înscris în cartea funciară a respectivului imobil.

Informația a fost prezentată, marți, de Cătălina Porumbel, la Ediție Specială:

Despre Rodica Baștea se știe că aceasta locuiește în Florida, SUA, loc în care președintele Iohannis își face destul de des vacanțele. Ginerele Rodicăi Baștea – Nicu Borzea – este prieten cu Klaus Iohannis, potrivit Luju.ro.

Informațiile au fost comentate la Antena 3 de Adina Anghelescu:

"Doamna Baștea încearcă acum să facă tot ce este posibil pentru a stopa punerea în executare a scestei decizii, în condițiile în care statul român, prin Ministerul Finanțelor, conform ultimei încheieri, aceea de la recurs, care a făcut ca decizia din 2014 să fie definitivă și irevocabilă, a arătat foarte clar că această casă nu mai avea cum să aparțină nici domnului Baștea, nici soților Iohannis", a spus Adina Anghelescu.

Nici statul român nu stă cu mâinile în sân. Notarul care se ocupă de casele lui Klaus Iohannis este verificat. Informația a fost subiectul unei adrese pe care Ministerul Finanțelor a transmis-o deja Ministerului Justiției.

Subiecte în articol: Klaus Iohannis
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile