Antena 3 CNN Externe Panică într-un bloc, după ce un român a ameninţat că-şi va pune capăt zilelor cu un cuţit, în Spania | A fost activat protocolul pentru incidentele critice

Panică într-un bloc, după ce un român a ameninţat că-şi va pune capăt zilelor cu un cuţit, în Spania | A fost activat protocolul pentru incidentele critice

Un român de 37 de ani s-a baricadat în casă cu un cuţit şi a ameninţat că îşi va pune capăt zilelor. Poliţia a activat protocolul pentru incidentele critice.

de Claudia Popovici    |   

Potrivit Poliției Naționale spaniole, incidentul s-a produs în ieri pe balconul unui apartament situat pe strada José María Py, din Spania.

Acolo, un român de 37 de ani înarmat cu un cuţit de mari dimensiuni a ameninţat că îşi va pune capăt zilelor sau va răni alte persoane.

Imediat autorităţile au activat protocolul pentru incidentele critice.

"Unul dintre agenți a reușit să stabilească o comunicare cu individul, dar nu a reușit să îl calmeze, ba dimpotrivă”, a explicat Poliția Națională, citat de jurnalemigrant.com.

În cele din urmă, profitând de un moment în care bărbatul era distras pe balcon, poliţiştii au intervenit în forță şi l-au imobilizat pe individ cu un dispozitiv electric. 

Ulterior, românul a fost arestat şi transportat la Unitatea de Psihiatrie a Spitalului Universitar San Juan, unde este internat și în prezent.

"El este acuzat pentru nesupunere, rezistență și amenințări grave”, a declarat Poliția Națională.

Ancheta este în desfășurare pentru a stabili toate circumstanțele evenimentului, notează sursa citată. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile