Reţetă de cozonac care se desface în fâşii. Care este secretul aluatului perfect
Publicat acum 3 ore si 32 minute
Ingrediente pandișpan cu piersici:
făină - 200 de grame. Puteți cerne făina pentru aerare.
ouă - șase întregi. Nu este nevoie să le separi!
zahăr - 200 de grame sau puțin mai mult dacă vrei un desert foarte dulce
păstaie sau esență de vanilie - aproximativ 5 ml
piersici - 300-350 de grame
sare - un vârf de cuțit
praf de copt - 5 grame și opțional 3 linguri ulei.
Bate cele șase ouă întregi până ce își dublează volumul, adaugă apoi zahărul, esența de vanilie, uleiul și sarea. Amestecă făina cu praful de copt și adaugă treptat peste ouă. Toarnă compoziția într-o tavă rotundă și adaugă piersicile tăiate cubulețe.
Trebuie să lași cuptorul încins la 180 de grade. Pandișpanul cu piersici e gata în aproximativ 30 de minute.
Poftă bună!