Antena 3 CNN Actualitate Locale Un pacient al Spitalului Judeţean Ploieşti a încercat să se sinucidă de două ori, în trei zile

Un pacient al Spitalului Judeţean Ploieşti a încercat să se sinucidă de două ori, în trei zile

Un tânăr de 21 de ani internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) Ploieşti, care în urmă cu trei zile încercase să se sinucidă, s-a aruncat, sâmbătă, de la etajul al doilea al unităţii medicale, el scăpând cu viaţă, scrie Adevărul.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Prahova, Inspectoratul de Poliţie a fost sesizat că un tânăr internat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti a căzut de la etajul al doilea al unităţii medicale, fiind vorba cel mai probabil despre o tentativă de suicid. În urma incidentului, bărbatul a scăpat cu viaţă. 

Surse medicale au declarat că este pentru a doua oară în această săptămână când bărbatul încearcă să îşi ia viaţa, el aflându-se sub tratament psihiatric. În urmă cu trei zile, pacientul încercase să se sinucidă tăindu-şi gâtul. El a fost internat la SJU Ploieşti la secţia de psihiatrie şi fusese dus la secţia de chirurgie a unităţii pentru îngrijirea plăgilor, când s-a aruncat de la etaj. 

Subiecte în articol: Ploiești prahova tentativa de sinucidere
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?