Antena 3 CNN Conținut plătit Folosești aceste produse? Iată de ce ar trebui să o faci

Folosești aceste produse? Iată de ce ar trebui să o faci

de Ioana Dobre    |   

Probabil că multe persoane au putut observa faptul că uleiurile esențiale sunt tot mai populare de la un an la altul și este ușor de înțeles de ce. Acestea au foarte multe beneficii și pot fi folosite în diferite scopuri, însă important este să ne orientăm către cele de înaltă calitate. Accesează magazinul online Bioesential pentru a vedea ce opțiuni premium te așteaptă și cumpara uleiuri doTERRA

Ce sunt uleiurile esențiale?

Uleiurile esențiale sunt extracte concentrate din plante, care păstrează compușii activi ai acestora și au proprietăți terapeutice și medicinale. Acestea pot fi utilizate în diverse moduri: prin inhalare, aplicare locală sau chiar ingerare, în funcție de tipul de ulei, iar aromele au efecte puternice asupra stării de spirit, sănătății mentale și fizice.

Uleiuri esențiale pentru digestie

Problemele digestive sunt frecvente și cu toții știm cât de mult pot afecta calitatea vieții, dar aici intervin uleiurile esențiale care vin în ajutor datorită capacității de a calma disconfortul și de a promova o digestie sănătoasă. Un exemplu excelent este uleiul esențial pur ZenGest de la doTERRA, special formulat pentru a sprijini sistemul digestiv și pentru a ameliora senzațiile de balonare, greață sau indigestie. ZenGest conține un amestec de uleiuri esențiale, inclusiv mentă, ghimbir și fenicul, care au proprietăți calmante și antiinflamatoare asupra stomacului. Poți folosi ZenGest prin aplicare directă pe abdomen sau prin inhalare pentru a beneficia de efectele sale, iar dacă te confrunți adesea cu disconfort digestiv, acest ulei poate deveni un aliat de încredere în rutina ta zilnică.

Uleiuri esențiale pentru relaxare

Stresul cotidian ne afectează mai mult decât ne imaginăm, iar uleiurile esențiale pot fi văzute ca o soluție naturală pentru a aduce echilibru și relaxare în viața ta. Dacă ești în căutarea unuia cu efecte puternice asupra echilibrului emoțional, atunci uleiul esențial pur Frankincense de la doTERRA este excelent în acest sens. Este foarte versatil, astfel că poate fi folosit pentru îngrijirea pielii, pentru susținerea sănătății sistemului imunitar și pentru promovarea relaxării mentale și emoționale.

Modalități de utilizare a uleiurilor esențiale

Iată câteva metode prin care poți integra uleiurile esențiale în rutina ta zilnică:

Aromaterapie

Una dintre cele mai populare metode de utilizare a uleiurilor esențiale este difuzarea lor în aer, iar pentru asta ai nevoie de un difuzor de aromaterapie. Adăugă câteva picături de ulei esențial precum ZenGest sau Frankincense și poți crea o atmosferă relaxantă în casă, care să-ți îmbunătățească starea de spirit

Aplicare locală

Multe uleiuri esențiale pot fi aplicate direct pe piele, dar trebuie diluate într-un ulei purtător, de exemplu uleiul de cocos, migdale sau jojoba. De exemplu, pentru a te bucura de beneficiile ZenGest, poți masa câteva picături pe abdomen pentru a ameliora disconfortul digestiv. Frankincense poate fi aplicat pe punctele de puls pentru a induce o stare de relaxare sau pe ten pentru efectele anti-îmbătrânire.

Baie relaxantă

Adaugă câteva picături de ulei esențial în apa de baie pentru a transforma o simplă baie într-o mică experiență ca la spa, iar Frankincense este ideal pentru o astfel de ocazie.

Inhalare directă

În situațiile stresante poți inhala direct din sticluța cu ulei esențial sau poți pune câteva picături pe o batistă, lucru util mai ales în cazul uleiului de Frankincense, care te poate ajuta să te calmezi imediat.

Poți cumpăra uleiuri doTERRA, dar și multe altele, direct de la Bioesential, sursa ta de bine! Nu uita să vezi beneficiile fiecărui tip de ulei în parte și să îl alegi pe cel de care ai nevoie cel mai mult, iar pentru orice problemă există și o soluție!

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile