Antena 3 CNN Life Timp liber Muzică Sean "Diddy" Combs a fost arestat. Celebrul rapper a fost săltat direct din hotelul unde era cazat în Manhattan

Sean "Diddy" Combs a fost arestat. Celebrul rapper a fost săltat direct din hotelul unde era cazat în Manhattan

de Georgiana Marina    |   

Celebrul rapper Sean "Diddy" Combs a fost arestat. Agenţii federali l-au săltat direct din hotelul unde era cazat în Manhattan, New York. Acuzaţiile exacte nu au fost făcute publice încă, dar în ultimii ani Diddy a avut mai multe probleme cu legea. Cel puţin nouă femei au depus plângere împotriva lui pentru agresiuni sexuale. Artistul a negat însă cu vehemenţă toate acuzaţiile. 

„În această seară, agenţii federali l-au arestat pe Sean "Diddy" Combs pe baza unei acuzaţii emise de Tribunalul Districtual al SUA pentru Districtul de Sud din New York”, a declarat procurorul Damian Williams, adăugând că detaliile acuzaţiilor ar urma să fie dezvăluite marţi dimineaţă.

Avocatul lui P. Diddy, Marc Agnifilo, a explicat într-un comunicat transmis AFP că clientul său se afla „de bunăvoie” în oraş, unde se mutase. Cunoscuții săi sunt „dezamăgiți de decizia Parchetului Statelor Unite de a continua ceea ce noi considerăm a fi urmărirea penală nedreaptă a domnului Combs”, a adăugat el.

P. Diddy, în vârstă de 54 de ani, este descris de presupusele sale victime drept un prădător sexual violent, care folosea alcool şi droguri pentru a obţine supunerea lor.

De la începutul lunii iulie, rapperul a fost ţinta unei plângeri din partea unei foste actriţe de filme pentru adulţi, Adria English, care acuză agresiuni sexuale. Ea îl acuză pe omul de afaceri că a folosit-o „ca pion sexual pentru plăcerea şi câştigul financiar al altora” la petreceri din Hamptons, New York şi Florida, între 2004 şi 2009.

Un total de nouă plângeri au fost depuse împotriva rapperului începând din noiembrie 2023. Într-una dintre ele, depusă în noiembrie, fosta sa iubită „Cassie” Ventura îl acuză că a avut un comportament „violent” şi „deviant” timp de un deceniu. Într-o înregistrare video publicată în mai, datând din 2016, P. Diddy este văzut atacând-o. Cazul a fost soluţionat „pe cale amiabilă” în cadrul unui acord confidenţial.
Sean Combs a negat ferm până acum acuzaţiile care i se aduc. El a fost subiectul unor acuzaţii de violenţă încă din anii 1990, deşi nu a fost pronunţată nicio condamnare majoră împotriva sa.

 

Subiecte în articol: muzica SUA arestare agresiune sexuala p diddy
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile