Antena 3 CNN Conținut plătit (P) Cele mai tari jackpot-uri și turnee din această toamnă de la Mr Bit

(P) Cele mai tari jackpot-uri și turnee din această toamnă de la Mr Bit

de Ioana Dobre    |   

Sloturile cu jackpot îi interesează în mod special pe amatorii de gambling. Cazinourile online au creat secțiuni speciale pentru această categorie de jocuri, premiile fiind afișate în timp real.

Mr Bit a mers chiar mai departe și a dezvoltat Jackpotmetrul, o funcție unică pe piață prin care sunt semnalate jocurile cu jackpot „hot”. Astfel, poți vedea ce păcănele urmează să declanșeze următoarele jackpoturi.

Faptul că un joc este fierbinte nu garantează că vei câștiga la el, ci reprezintă doar un indicator. Toată lumea visează la jackpot, însă sunt foarte puțini cei cărora li se întâmplă să declanșeze o asemenea recompensă. De aceea, este bine să păstrezi un stil de joc responsabil și să te distrezi în mod echilibrat.

Revenind la secțiunea specială, iată 3 sloturi care erau pe val în momentul scrierii acestor rânduri:

Shining Crown de la Amusnet

„Shining Crown” este unul dintre cele mai populare păcănele cu fructe și șeptari. Având tot timpul un număr impresionant de jucători, fondul de premiere crește rapid, iar jackpotul progresiv ajunge la cote impresionante. Cel mai valoros simbol este șeptarul, iar coroana este Wild expandabil.

20 Coins de la Wazdan

Acest joc are patru jackpoturi fixe: Mini, Minor, Major și Grand. Pe grila formată din 5 role și 4 rânduri pot apărea monede sau simboluri Mystery. Dacă rola din mijloc este completată în totalitate, intri în jocul special în care ai parte de 3 rotiri. Contorul se resetează la 3 de fiecare dată când pe o poziție se oprește un simbol. Premiul cel mare e declanșat atunci când sunt completate toate cele 12 poziții ale grilei.

„Magnetic Wild” de la Synot

Jackpotul Synot este progresiv, pe patru niveluri. Premiile sunt afișate în permanență deasupra grilei pe care vin simbolurile cărților de joc (inimă, treflă, romb), clopoței, jetoane de cazino, steluțe, zaruri dolari și șeptari. Magnetul este simbol Wild care ajută la formarea combinațiilor care plătesc, jucând și rol de multiplicator.

Ofertele și turneele toamnei

Jocurile cu jackpot, dar și celelalte din oferta care cuprinde peste 3.700 de titluri, sunt incluse în ofertele și turneele din timpul anului. Toamna a venit cu campanii interesante pe platforma Mr Bit.

Dacă ești înregistrat, ai posibilitatea să participi în orice moment la turnee cu recompense care pot suplimenta distracția. Un asemenea turneu este „Treasure Hunt”, în care trebuie să aduni cât mai multe puncte pentru a te clasa pe unul dintre locurile premiate. După ce optezi pentru participare, intri pe unul sau mai multe dintre jocurile afișate pe pagina ofertei și urci în ierarhie în funcție de multiplicatorul de câștig.

O rundă care plătește minim x30 miza îți aduce 100 de puncte. Primești 25 de puncte dacă multiplicatorul este între x15 și x29.9, iar un multiplicator de până la x15 îți aduce un punct. Cu alte cuvinte, orice învârtire norocoasă îți aduce minim un punct.

Aceasta este o campanie pe termen mai lung, la fel ca și „Drops & Wins slots”. În fiecare zi, până în primăvara anului viitor, poți opta pentru participarea la un turneu sau la o ofertă de tipul „Prize drops”, cu premiu declanșat la întâmplare de orice rotire eligibilă. În total, sunt 364 de turnee zilnice și 364 de premii aleatorii.

Există și oferte zilnice. Lunea, primești fonduri suplimentare sau 50 de rotiri gratuite la depunere grație campaniei „Code Breaker Monday”. Marțea și vinerea, oferta „Cyber Live” îți aduce fonduri pentru masa Bucharest Roulette, de care beneficiezi dacă faci depuneri eligibile. Sâmbăta și duminica, primești rotiri extra la sloturi distractive prin „Givewaway: runde de weekend”.

Indiferent că participi la un turneu, că faci rulaj pentru o ofertă sau pur și simplu că te relaxezi cu un joc din cazino, activitatea este contorizată și te ajută să avansezi în sistemul de statusuri, care face experiența de jucător și mai interesantă.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile