Antena 3 CNN Show Tabloid Ce cadouri primește Ozana Barabancea de la fani. Ultimul dintre ele a lăsat-o fără cuvinte - FOTO

Ce cadouri primește Ozana Barabancea de la fani. Ultimul dintre ele a lăsat-o fără cuvinte - FOTO

Ozana Barabancea a povestit pe Facebook o întâmplare care a marcat-o destul de mult. În urmă cu patru ani a primit de la o elevă un cadou împachetat frumos, însă pentru că nu s-a grăbit să vadă ce este înăuntru, l-a uitat într-un sertar. Zilele acestea însă a dat din întâmplare peste dar și l-a deschis.

”Mi s-a intamplat un lucru EXTRAORDINAR! Acum patru ani am primit un cadou impachetat! L am pus in sertarul din patul meu! Asa cum l-am primit! Impachetat! Era daruit de o fosta eleva! Imi spunea ca e un lambriu! Cert este ca am deschis sertarul si ma gandeam sa mai arunc din lucruri! Am gasit la final un pachet! Am pipait si am simtit niste bucati de ceva tare, sticlos! L-am deschis cu teama sa nu ma tai in cioburi! Singura parte NESPARTA a fost cea din mijloc! Chipul MANTUITORULUI! Mi s-a facut rusine! Acum o voi pastra la loc de cinste, la vedere, si imi cer iertare ca L-am tinut astfel atata timp! Aveti grija de voi!”, le-a spus Ozana Barabancea prietenilor ei virtuali.

sursa: Facebook/Ozaba Barabancea

Subiecte în articol: Ozana Barabancea
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog