Antena 3 CNN Externe Noi oportunităţi pentru afaceriştii români în Emiratele Arabe

Noi oportunităţi pentru afaceriştii români în Emiratele Arabe

Asociaţia UAE Romanian Business Council şi-a făcut debutul oficial în Emiratele Arabe Unite.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Noul consiliu a fost lansat în prezenţa a peste 400 de invitaţi. Potrivit oficialilor, pentru a valorifica oportunitățile de afaceri existente ȋntre România și Emiratele Arabe Unite, este necesară stabilirea unui cadru bazat pe încredere și transparență.

”Aş vrea să mulţumesc echipei şi tuturor celor care s-au implicat pentru a construi acest pod de conexiune între România şi UAE. Desigur, aş dori să îi mulţumesc lui Marius Marinoff pentru că a crezut în viziunea mea şi a transformat visul meu în realitate”, a declarat Șeicul Hamdan bin Khalifa bin Hamdan Al Nahyan, președintele Onorific al UAE Romanian Business Council. 

Un alt obiectiv al înființării acestui consiliu este de a intensifica cooperarea dintre comunitățile de afaceri din cele două țări, şi, de asemenea, de a stimula investiţii şi schimburi comerciale între ţara noastră şi Emiratele Arabe Unite.

Citește și: Nicolae Ciucă, la lansarea The Tax Institute: "Să nu uităm de capitalul românesc, de mediul de afaceri din România"

UAE Romanian Business Council a fost înregistrată oficial ca entitate non-profit în Abu Dhabi, în aprilie 2022.

Crearea platformei a fost facilitată de Consulatul General al României din Dubai și susținută de fostul Ambasador al României în Emiratele Arabe Unite. Potrivit ultimelor date, în 2022, schimburile comerciale dintre cele două țări s-a ridicat la 449 milioane de dolari.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile