Antena 3 CNN Externe Mapamond „Omul cârtiţă” a strâns 6 milioane de vizualizări pe Tik Tok. De ce anchetează poliţia acest caz

„Omul cârtiţă” a strâns 6 milioane de vizualizări pe Tik Tok. De ce anchetează poliţia acest caz

de Naty Badea    |   

Îl numesc omul cârtiţă, iar filmuleţul de pe TikTok cu acesta care spionează trecătorii prin grilajele de aerisire ale canalizării a strâns 6 milioane de vizualizări.

Ascuns în subsolul unui bloc de locuințe, a spionat trecătorii prin grilajele de aerisire de la subsol, stând confortabil pe un scaun. „Omul cârtiță” a fost surprins într-un videoclip publicat pe TikTok.

Totul s-a petrecut la Casalpusterlengo, o localitate de 15,600 de locuitori din provincia Lodi, din Italia.

@chry.ch Tutti i crediti a @Gemitiaz_ che ha fatto il video ?? Grazie alla viralità del video e aver segnalato prontamente alle autorità, il caso è risolto. Si ringrazia per la prontezza il sindaco @Elia Delmiglio ♬ suono originale - chry.ch

De ceva vreme existau zvonuri despre o prezență ciudată în oraș, un bărbat care se uita pe sub fustele trecătoarelor din subsolul unui bloc. Ba chiar, susţine postarea de pe TikTok avea şi un scaun pentru a urmări relaxat oamenii. Filmarea însă nu e foarte clară, iar cel care a postat-o, susţine că a dorit să protejeze identitatea bărbatului.

Însă, primarul din Casalpusterlengo a ieşit public şi a spus că a fost informat despre situaţie și că poliția lucrează pentru a afla identitatea bărbatului.

Conform Ilfattoquotidiano, „omul cârtiță este un bărbat care a avut deja un comportament similar în trecut”. Apoi nu s-a mai auzit nimic, până sâmbăta trecută seara, când a început să se răspândească vestea despre întoarcerea lui, iar poliţia este deja în alertă. 

Subiecte în articol: Italia omul cartita mister
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile