Antena 3 CNN Emisiuni Gătit la costum Omul de radio, Daniel Buzdugan, a gătit alături de Ştefan Lungu în ediţia 5 "Gătit la costum", sezonul 4: "Totul pleacă de la femei"

Omul de radio, Daniel Buzdugan, a gătit alături de Ştefan Lungu în ediţia 5 "Gătit la costum", sezonul 4: "Totul pleacă de la femei"

Daniel Buzdugan, una dintre cele mai cunoscute voci din România, a fost invitatul lui Ştefan Lungu în cea de-a cincea ediţie a emisiunii " Gătit la costum", sezonul 4. Cei doi au gătit împreună borş de fasole cu mămăligă.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

În cea de-a cincea ediţie a emisiunii "Gătit la costum", sezonul 4, Ştefan Lungu l-a avut ca invitat special pe Daniel Buzdugan, una dintre cele mai cunoscute voci de radio din România.

Alături de gazda emisiunii, omul de radio a gătit cel mai cunoscut fel de mâncare din bucătăria moldovenească: borş de fasole cu mămăligă.

Realizatorul de programe Radio a mărturisit că printre preparatele preferate din copilărie se numără pârjoalele şi sarmalele, însă borşul de fasole cu mămăligă este pe departe felul de mâncare pe care îl preferă ori de câte ori ajunge la Iaşi, oraşul natal.

Sano a fost şi de această dată asul din mâneca lui Ştefan Lungu. Gazda emisiunii "Gătit la costum" a folosit cu încredere produsele de igienizare Sano, care au asigurat un spaţiu de gătit igienic.

Daniel Buzdugan, invitat special în bucătăria "Gătit la costum", sezonul 4

Daniel Buzdugan, una dintre cele mai cunoscute voci din România, a fost invitatul lui Ştefan Lungu în cea de-a cincea ediţie a emisiunii " Gătit la costum", sezonul 4. Cei doi au gătit împreună borş de fasole cu mămăligă.

Realizatorul Radio se mândreşte cu fiecare ocazie pe care o are cu oraşul său natal, Iaşiul, "în care totul este frumos": "Eu vin de la Iaşi, din Moldova. Sunt tare mândru că m-am născut într-un oraş atât de frumos, în care totul este frumos. Şi totul pleacă de la femei. Femei mai frumoase ca în Iaşi nu vezi decât în Bucureşti, pentru că s-au mutat aici", a mărturisit Daniel.

[GAL layout="2"]

Daniel Buzdugan a adus, de multe ori, zâmbetul pe chipul românilor şi acelaşi lucru l-a făcut şi în bucătăria lui Ştefan Lungu. Acesta a povestit călătoriile sale, dar şi despre Oradea, oraşul "în care te poţi bucura de viaţă". "În place foarte mult Oradea. Mi se pare oraşul în care te poţi bucura de viaţă şi se simţi om. Au multe zone în care te poţi plimba. Nu eşti agresat de maşini. Mi-ar plăcea să stau acolo câteva luni pe an.", a povestit Daniel.

Reţetă borş de fasole cu mămăligă, reţeta lui Daniel Buzdugan

Ingrediente

  • ceapă;
  • morcov;
  • rădăcină de păstârnac;
  • ţelină;
  • sos de roşii;
  • sare si piper;
  • cimbru verde;
  • borş de tărâţe;
  • usturoi;
  • fasole cu boabe mari;
  • pătrunjel.

Mod de preparare borş de fasole cu mămăligă, reţeta lui Daniel Buzdugan

Pentru reţeta de borş de fasole cu mămăligă este nevoie, pentru început, de călirea tuturor rădăcinoaselor. Se adaugă sare şi piper după gust. Rădăcinoasele se lasă la călit şi se adaugă apoi sosul de roşii. Peste se adaugă borşul şi vărsăm boabele de fasole precălite şi fierte în 2, chiar 3 ape. Punem apa şi spre final, adăugăm şi restul de borş acru, pe care îl încălzim puţin. La final, se pune pătrunjel pentru un strop de savoare şi culoare.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile