Antena 3 CNN Sport Olivia Dunne, gimnasta care a devenit virală, spune că celebritatea vine cu un preț: „Mi-au cerut apa în care fac baie” 

Olivia Dunne, gimnasta care a devenit virală, spune că celebritatea vine cu un preț: „Mi-au cerut apa în care fac baie” 

de Daniela Chihaia    |   

Gimnasta americană Olivia Dunne, care a pozat în costumul de baie pentru Sports Illustrated în 2023 și 2024 și are peste 5,3 milioane de urmăritori pe Instagram, a decis să revină în competiție după ce s-a gândit serios la retragere, la vârsta de 21 de ani.

[GAL layout="5"]

Supranumită „Golden Girl”, Olivia a confirmat într-un podcast că i s-au oferit o mulțime de oportunități de când a devenit virală, dar gimnastica va rămâne ceva special pentru ea. De asemenea, a spus că celebritatea pe care a dobândit-o în mediul online vine cu multe beneficii, însă și cu un preț.

Astfel, la podcastul „Best of Both Worlds with Flau'jae”, ea a dezvăluit că unul dintre fanii ei i-a cerut „apa în care am făcut baie”, aceasta fiind una dintre cele mai bizare solicitări, care i-a dat fiori.

„M-am gândit... ce se întâmplă cu viața mea? Acești oameni vor apa în care mă spăl. A fost o nebunie pe care nu o voi uita niciodată”, a spus ea. 

În același podcast, Olivia Dunne a recunoscut că mulți oameni îi leagă succesul în sport de aspectul ei fizic, iar asta îi produce o mare tristețe. „Unul dintre lucrurile care mă deranjează cel mai mult este atunci când oamenii spun: „Nu merită nimic din ce are” și că „gimnastica nu este un sport adevărat” și chestii de genul ăsta”, a mai spus ea.

Subiecte în articol: gimnastica virale
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile