Antena 3 CNN Sport JO2016 OLIMPIADĂ. Un judoka medaliat la Rio, bătut când sărbătorea pe plaja Copacabana

OLIMPIADĂ. Un judoka medaliat la Rio, bătut când sărbătorea pe plaja Copacabana

Belgianul Dirk van Tichelt, medaliat cu bronz în concursul de judo din cadrul Jocurilor Olimpice de la Rio de Janeiro, la categoria 73 kg, a fost agresat luni seara, pe plaja Copacabana, a anunţat Comitetul olimpic din ţara sa, citat de AFP. 

"Telefonul partenerului său antrenament a fost furat, iar când Dirk a încercat să-l prindă pe hoţ, a fost lovit în faţă de altcineva", a declarat Luc Rampaer, directorul de comunicare din cadrul Comitetului olimpic belgian. 

"Cum poliţia se afla în apropiere, el a depus plângere înainte de a merge pentru a fi examinat de către un medic, la un spital, din precauţie, chiar dacă nu este nimic grav", a adăugat oficialul. 

Van Tichelt a revenit marţi, după incident, pe Arena Carioca 2, pentru a se fotografia cu medalia sa şi... cu ochiul său învineţit. 

De la debutul primelor Jocuri Olimpice din America de Sud, mai multe delegaţii străine au fost victimele agresiunilor şi furturilor. Sâmbăta trecută, ministrul educaţiei din Portugalia, Tiago Brandao Rodrigues, a fost atacat cu o armă albă la Ipanema, unul dintre cartierele cele mai bogate din Rio. 

Subiecte în articol: batut
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile