Antena 3 CNN Actualitate Restaurantele și-au anunțat ofertele pentru noaptea de Revelion. Iar tarifele nu mai seamănă cu cele din 2020

Restaurantele și-au anunțat ofertele pentru noaptea de Revelion. Iar tarifele nu mai seamănă cu cele din 2020

După ce autoritățile au anunțat condițiile în care se vor desfășura anul acesta pretrecerile de Revelion, patronii de restaurante au anunțat deja ofertele pentru momentul atât de așteptat.

de Gabriel Dano    |   

Românii trebuie să știe că restaurantele pot funcționa doar la jumătate din capacitate, iar la seara festivă vor putea participa numai cei care dețin un certificat verde digital. Acesta este și motivul pentru care tarifele sunt mai mari și cu 25 la sută față de anii trecuți, după cum afirmă patronii.

Pachetul de Revelion pentru două persoane costă 658 de euro la un hotel renumit. Este inclusă în această sumă și o cameră de hotel. Iar petrecerea va avea tematica anilor ’20. Dimineața sunteți așteptați la micul dejun.

„Aici va fi scena, va fi un spațiu comun un lobby și de o parte și de alta a coloanelor, va fi masă pregătită și zonă de bufet aranjată. În contextul în care suntem limitați la 50%, în contextul în care toți furnizorii au crescut prețurile, în contextul în care utilitățile au crescut suntem nevoiți să venim cu prețul corect, prețul real”, spune un director de vânzări.

Un restaurant din Centrul Vechi a pregătit un meniu special la "doar" 840 de lei. Cu aproximativ 25% mai mult că acum doi ani.

„În sala mare vom avea vals vienez cu muzică live, iar jos la caramă, taraf de lăutari, la fel, muzică live. Este un meniu bazat pe materie primă autentică, românească, brânzeturi, condimente, mușchi de vită, care cu ajutorul tehnicii să fie gătită la un nivel cât mai înalt”, a spus un bucătar.

Dacă vrei să treci în 2022 la înălțime poți urmări ploaia de artificii de la miezul nopții dintr-un restaurant aflat la etajul 36. Pentru locuri lângă geam, un bilet costă 799 de lei. Dacă nu mai stai pe gânduri, poți beneficia de o reducere de 10%.

„Am rezervat deja aproximativ 20% și sperăm să acoperim cei 50%. Prețul e același că acum 2 ani, în mod normal ar fi trebuit să sufere modificări, dar preferăm să vină oamenii la revelion astfel încât să rămânem în viață și să supraviețuim acestor vremuri”, a explicat CEO-ul unui restaurant.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile