Antena 3 CNN Actualitate Locale Mai mulţi oameni au început să cureţe un drum plin cu bolovani, după ce acesta a fost închis de autorităţi. Un şofer s-a aventurat pe porţiunea periculoasă

Mai mulţi oameni au început să cureţe un drum plin cu bolovani, după ce acesta a fost închis de autorităţi. Un şofer s-a aventurat pe porţiunea periculoasă

Un drum din judeţul Caraş-Severin a fost închis de autorități din cauză că pe acesta cad bucăți dintr-un versant. Oamenii din zonă s-au apucat să strângă bolovanii, înainte ca autoritățile să intervină.

de Ioana Mircea    |   

Deși, oficial, DN 57 rămâne închis în zona Berzasca, județul Caraș-Severin, la limita cu județul Mehedinți, unii șoferi continuă să se deplaseze pe riscul lor prin zona închisă și nu țin cont de pericolele existente. Este şi cazul unui şofer care a condus un autoturism de tip SUV pe drumul plin de bolovani. În acelaşi timp, mai mulţi oameni din zonă au început să cureţe ei drumul, până la intervenția autorităţilor.

"Alpiniștii contractați de antreprenorul lucrării de stabilizare și consolidare a versanților au început de săptămâna trecută ranguirea. Această activitate presupune punerea în siguranță a versantului pentru ca, ulterior, să se amplaseze explozibilul pentru derocare.

Deși drumul este oficial închis, iar anunțul de închidere a fost făcut prin toate mediile de comunicare, unii șoferi continuă să se deplaseze pe riscul lor prin zona închisă și nu țin cont de pericolele existente.

Citeşte şi: Comuna în care primarul se trezeşte la 4:00 dimineaţa să deszăpezească singur drumurile: "Nu e un lucru greu, mie îmi place"

Activitatea de ranguire provoacă frecvente căderi de pietre de pe versant, căderi care cresc riscul unor coliziuni cu mașinile care circulă ilegal pe sectorul închis și periclitează siguranța participanților la trafic", a transmis DRPD Timişoara

Până la redeschidrea sectorului, se circulă, în continuare, deviat pe ruta DN 6 Orșova – DN 6 - DN 57B - Oravița - DN 57 - Moldova Nouă.

 

Subiecte în articol: Caras Severin
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile