Antena 3 CNN Meteo O zi, două anotimpuri: Diferențe termice de peste 20 de grade în doar câteva ore. Se anunță maxime ca de vară pentru zilele următoare

O zi, două anotimpuri: Diferențe termice de peste 20 de grade în doar câteva ore. Se anunță maxime ca de vară pentru zilele următoare

de Ioana Coman    |   

O zi, două anotimpuri. Dacă în această dimineaţă minimele s-au apropiat de zero grade sau chiar au fost negative în mai multe zone din ţară, la amiază se aşteaptă şi maxime de 25 de grade Celsius. Asadar, diferenţe termice de peste 20 de grade, în doar câteva ore.

La ce să ne aşteptăm în continuare aflăm de la meteorologul Raul Ilea, de la Administraţia Naţională de Meteorologie.

Raul Ilea, meteorolog ANM: Vreme deosebit de caldă pe parcursul următoarelor zile, mă refer la întreaga săptămână, cu temperaturi maxime la începutul acestei săptămâni, între 13 și până la 26-27° pe partea de sud-vest a țării. 

Diminețile și nopțile vor fi în continuare răcoroase, mai ales în această noapte, noaptea de duminică spre luni, în care vom avea parte de minime sub limita înghețului sub 0° în partea de est a Transilvaniei. 

În restul țării, vom avea o vreme predominant frumoasă. Doar ceață, cu nebulozitate stratiformă, să se semnaleze pe arii restrânse.

Etichete: ANM vremea meteo
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile