Antena 3 CNN Actualitate Locale O turistă din Germania s-a rătăcit prin România și nu mai știe cum a rămas și fără acte. Femeia a fost găsită pe un câmp

O turistă din Germania s-a rătăcit prin România și nu mai știe cum a rămas și fără acte. Femeia a fost găsită pe un câmp

O femeie, în vârstă de 49 de ani, care susține că venea din Germania, s-a rătăcit în România și a rămas și fără acte.

Femeia în județul Brăila şi a fost consiliată de poliţiştii de imigrări cu privire la procedurile legale pentru obţinerea unui document de identitate în baza căruia să poată părăsi România.

Ea a fost condusă la sediul Biroului pentru Imigrări al Judeţului Brăila în vederea stabilirii identităţii şi legalităţii şederii sale pe teritoriul României.

Femeia a spus că a intrat pe teritoriul statului român pe la frontiera de nord-vest a ţării şi a călătorit prin mai multe oraşe, iar când a ajuns în zona localităţii brăilene Tufeşti s-a rătăcit şi nu poate oferi detalii despre împrejurările în care şi-a pierdut documentele de identitate.

„Potrivit Ordonanţei privind libera circulaţie pe teritoriul României a cetăţenilor statelor membre ale Uniunii Europene, cetățenii care intră pe teritoriul României beneficiază de drept de rezidenţă pentru o perioadă de până la trei luni. Femeia a fost îndrumată să se adreseze misiunii diplomatice în vederea obţinerii unui document de identitate în baza căruia să poată părăsi teritoriul României”, au transmis poliţiştii de la imigrări, potrivit obiectiv.br.

Subiecte în articol: Politie camp femeie Germania România
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben