Antena 3 CNN Life O turistă a fost șocată de nota de plată pentru 5 cafele și 3 prăjituri la o cofetărie celebră din Paris

O turistă a fost șocată de nota de plată pentru 5 cafele și 3 prăjituri la o cofetărie celebră din Paris

de Naty Badea    |   

Un filmuleţ a ajuns viral pe Tik Tok după ce o tânără s-a plâns de nota de plată exagerată pe care a trebuit să o plătească la o cofetărie celebră de la Paris.

Andrea și prietenii ei au intrat în patiseria de lux Ladurée din Paris, o cafenea celebră, dar nu s-au aşteptat nicio secundă că vor plăti o sumă enormă: 83 de euro pentru 5 cafele, trei macarons şi o apă.

"Ne-au înșelat. Ne-au spus că o sticlă de apă costă 11 euro. Pot să-ți spun doar să nu vii la Ladurée", asta le-a spus tânăra urmăritorilor ei arătând ca dovadă nota de plată. 

@andreanoguero22

Muy heavy?

♬ sonido original - Ander


Andrea și prietenii ei intraseră la cafeneaua din Paris, fără să cunoască prețurile nebunești din local.

Videoclipul a strâns foarte repede peste un milion și jumătate de vizualizări și, în consecință, comentariile utilizatorilor nu au întârziat să apară.

"Este patiseria care face cele mai bune macarons din lume, este o chestiune de a cunoaște gastronomie" sau "Dacă plângi de preț înseamnă că nu e locul tău" sau şi mai rău "Doamne, e cel mai cunoscut loc, Ladurée ... La ce te aștepți, dacă Parisul este deja scump, imaginează-ți dacă mergi într-unul dintre cele mai scumpe locuri din Paris", sunt doar câteva dintre comentariile acide care au apărut la postarea tinerei.

 

 

 

 

Subiecte în articol: Ladurée paris nota de plata macarons
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile