Antena 3 CNN Actualitate Locale O tânără de 18 ani, din Prahova, a fost găsită moartă în casă de tatăl ei

O tânără de 18 ani, din Prahova, a fost găsită moartă în casă de tatăl ei

de Laura Dinu    |   

O tânără de doar 18 ani a fost găsită moartă în casă, în comuna Vâlcănești, Prahova. Din primele informații, se pare că fata și-ar fi pus capăt zilelor după o ceartă cu iubitul ei. 

Descoperirea șocantă a fost făcută de tatăl tinerei. Fata nu a lăsat niciun bilet de adio și nici nu ar fi dat vreodată vreun semn că ar recurge la un gest extrem.

Potrivit Observator, tânăra s-ar fi certat cu iubitul ei, la telefon. Băiatul, cu care vorbea de ceva timp, locuiește într-un alt județ.

”La data de 20 august a.c , în jurul orei 00.30, polițiștii din cadrul Poliției orașului Plopeni au fost sesizați de către un bărbat din comuna Vâlcănești, despre faptul că fiica sa s-ar fi sinucis.

În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, stabilindu-se faptul că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind o tânără de 18 ani, găsită spânzurat în locuință.

La examinarea vizuală a cadavrului nu au fost observate urme vizibile de violență, trupul acesteia fiind ridicat în vederea efectuării necropsiei.

În cauză, cercetările sunt continuate de polițiști în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, se arată în comunicatul poliției. 

Subiecte în articol: prahova Vâlcăneşti sinucidere
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile