Antena 3 CNN Timp liber Fun O starleta le-a promis prietenilor virtuali ca ii va satisface cum numai in filme au vazut! Ce trebuie sa faca barbatii ca sa fie alesi?

O starleta le-a promis prietenilor virtuali ca ii va satisface cum numai in filme au vazut! Ce trebuie sa faca barbatii ca sa fie alesi?

Carmen Valentina este una din starletele noului val din industria filmelor pentru adulti.  Potrivit The Sun, Carmen Valentina, pe numele ei de scena, obisnuieste sa faca diverse promisiuni utilizatorilor de internet pentru a obtine ce vrea sau pentru a lupta pentru o cauza de interes major.

Dupa ce le-a promis tuturor barbatilor o partida de sex oral in situatia in care acestia vor vota cu Hillary Clinton, Carmen Valentina a lansat o noua provocare. Toti internautii care ii urmaresc pagina oficiala de Twitter vor putea primi cadou o alta partida de sex oral, doar daca sunt fani ai echipei New England Patriots, iar echipa ei preferata castiga meciul din cadrul Super Bowl.

Tanara i-a asigurat pe toti ca se va tine de cuvant.

Premiul urmeaza sa fie oferit in cadrul unui eveniment anual organizat de mai marii industriei pentru adulti, in care actritele se culca cu cat mai multi parteneri, dintre acestia facand parte, de data aceasta, oamenii obisnuiti.

 

 

 

Subiecte în articol: filme
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog