Antena 3 CNN Actualitate Locale O româncă este dată dispărută în țară și în Turcia, după ce a plecat în vacanță și nu s-a mai întors

O româncă este dată dispărută în țară și în Turcia, după ce a plecat în vacanță și nu s-a mai întors

de Roxana Mihăiescu    |   

Melania Nicoleta Toma, o româncă în vârstă de 39 de ani din Câmpulung Muscel, a dispărut fără urmă de mai bine de o săptămână. Femeia se afla în vacanță, în Turcia, alături de o prietenă, căreia i-a spus că merge să se plimbe, însă nu a mai revenit la hotel.

Românca a plecat într-o excursie, în Istanbul, pe 15 august, împreună cu o prietenă.

S-au cazat în aceeași cameră de hotel, iar câteva zile mai târziu, Melania i-a spus prietenei sale că va lua un taxi și va ieși la plimbare.

Nu a mai revenit însă, iar telefonul era închis. Femeia a vorbit ultima dată cu părinții săi, cărora le-a spus că se întoarce în țară, însă, până la acest moment, polițiștii nu au informații ca femeia ar fi trecut frontiera.

Biletul pentru călătorie pentru întoarcere era pe data 22 august.

Văzând că nu reușesc să dea de ea, rudele acesteia au alertat imediat autoritățile. Prietena acesteia a declarat în fața anchetatorilor ca Melania nu era într-o stare prea bună și încă suferea în urma divorțului de soțul ei, care a avut loc în 2022.

Familia cere ajutorul oamenilor pentru a o găsi. Cei care au informații sunt rugați să contacteze numerele de telefon (0746) 632 609, (0752) 081 417, (0721) 144 932 sau să sune la numărul de urgență 112.

Semnalmente: Înălțime:160 cm, greutate: 70 kg, Corpolență: Corpolent, Culoare păr: Negru, Natură păr: Drept, Lungime păr: Mediu, Culoare ochi: Căprui.

 

 

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile