Antena 3 CNN Actualitate O româncă a murit după ce a fost spulberată de o mașină în Italia. Șoferul a fugit și apoi a făcut alt accident

O româncă a murit după ce a fost spulberată de o mașină în Italia. Șoferul a fugit și apoi a făcut alt accident

de Bianca Chirilă    |   

O româncă în vârstă de 63 de ani a fost ucisă de un şofer american în Italia. Se îndrepta spre o prietenă, tot româncă. A traversat strada, iar în acel moment a fost spulberată de şoferul american. Trupul neînsufleţit al femeii a fost găsit pe câmp, la zeci de metri distanţă. 

Femeia de 63 de ani mergea la o prietenă româncă pentru a bea o cafea, a traversat șoseaua, moment în care un cetățean american a surprins-o și a accidentat-o, proiectând-o în vegetația de pe marginea părții carosabile.

Șoferul nu a oprit și și-a continuat deplasarea, doar că după 100 de metri a fost implicat în alt accident rutier, soldat cu rănirea lui și a altui conducător auto.

Carabinierii au crezut inițial că au de-a face cu un accident soldat cu rănirea ușoară a două persoane, doar că la un moment dat au auzit un telefon mobil sunând în iarbă, unul dintre ei a răspuns, iar la celălalt capăt al firului era femeia spre care se îndrepta victima. Așa au găsit și cadavrul pe câmp. 

Americanul nu a spus nimic despre faptul că a lovit un pieton înainte de a comite celălalt accident rutier și este anchetat de procurorii italieni sub aspectul comiterii infracțiunilor de ucidere din culpă, dar și neacordarea de ajutor medical.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile