Antena 3 CNN Externe Diaspora O româncă a fost ucisă, în Italia, pentru că nu avea telefonul mobil la ea

O româncă a fost ucisă, în Italia, pentru că nu avea telefonul mobil la ea

de Naty Badea    |   

O româncă în vârstă de 56 de ani a fost găsită moartă într-o clădire părăsită în apropiere de gara din localitatea Civitavecchia, lângă Roma. 

O persoană fără adăpost a auzit țipetele celor doi care se certau şi apoi a găsit cadavrul femeii. Polițiștii italieni au ajuns imediat la fața locului pentru cercetări. La scurt timp după aceea un bărbat de cetăţenie română, în vârstă de 41 de ani şi fost campion de kick boxing a fost reţinut ca principal suspect în această crimă, conform Fanpage.

Românul avusese o relaţie cu victima, în cadrul căreia se înregistraseră mai multe episoade de violenţă şi rele tratamente, astfel acesta era supus unei măsuri preventive, fiind obligat să păstreze o distanță de cel puțin 500 de metri față de femeie, iar pentru monitorizare purta o brățară electronică. 

Ancheta carabinierilor a relevat faptul că românca avea la dispoziție un telefon mobil pentru a alerta autoritățile în cazul unui pericol iminent, însă la momentul descoperirii, telefonul, care ar fi putut să îi salveze viaţa, nu se afla în posesia sa. 

Din primele cercetări, pe corpul victimei au fost identificate semne de strangulare și alte leziuni specifice unei agresiuni fizice, semn că respectiva crimă a avut loc în urma unei altercaţii dintre cei doi.

Românul se află acum la închisoare şi aşteaptă să apară în faţa judecătorilor italieni ca să răspundă pentru faptele sale.

Subiecte în articol: crimă Italia violente agresiune
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile