Antena 3 CNN Actualitate O polițistă din Teleorman a fost filmată în timp ce fumează și bea suc în timpul unei misiuni, la bâlci. IPJ a început o anchetă

O polițistă din Teleorman a fost filmată în timp ce fumează și bea suc în timpul unei misiuni, la bâlci. IPJ a început o anchetă

de Daniela Chihaia    |   

O tânără poliţistă din judeţul Teleorman este cercetată prealabil de către conducerea Poliţiei judeţene după ce a fost filmată în timp ce fumează în timpul serviciului şi are o sticlă de suc în mână. 

Imaginile au fost filmate în timpul unui bâlci, unde poliţista se afla în interes de serviciu, iar cel care a realizat filmarea şi care, aparent, se afla în incinta unui bar, a postat un mesaj critic la adresa Poliţiei, legându-se inclusiv de faptul că poliţista este scundă, relatează news.ro.

 În imaginile filmate în timpul unui târg organizat la Roşiori de Vede, în judeţul Teleorman, se vede cum poliţista, care are inclusiv armă la şold, fumează, are o sticlă de suc în mână și stă în picioare, pe marginea drumului. 
 
Imaginile sunt filmate aparent dintr-un bar, iar cel care le-a postat pare nemulţumit de faptul că poliţista este scundă. 
 
„2 septembrie 2024 Roşiori de Vede - La bălci! În sfârşit... IPJ Teleorman din cele 2 variante, adică schimbarea «covirtirului de căruţa» sau convocarea agenţilor de sub 1.50 cu caschetă cu tot... au ales cea de-a doua soluţie! Doar cu un mic inconvenient --- 1.50 fără caschetă şi cu încălţăminte joasă! Atât s-a putut!”, a scris bărbatul pe Facebook. 
 
Poliţia judeţeană anunţă cercetări interne. 
 
„Având în vedere imaginile apărute în spaţiul public, referitoare la ţinuta şi atitudinea unui agent de poliţie, aflat în timpul programului la bâlciul din municipiul Roşiori de Vede, Compartimentul de Informare şi Relaţii Publice din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Teleorman este abilitat să comunice următoarele: În urma verificărilor efectuate, conducerea inspectoratului a dispus declanşarea cercetării prealabile faţă de poliţistul în cauză, urmând ca la finalizarea acesteia să fie luate măsuri corespunzătoare”, au anunţat, marţi, oficialii IPJ Teleorman.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile