Antena 3 CNN Actualitate Locale O pisică i-a furat unui tânăr din Vrancea din mâncarea de pe masă. Tânărul s-a aplecat după animal, dar apoi ceva grotesc s-a petrecut. Când mama băiatului a intrat în încăpere s-a îngrozit. Pe jos era o baltă de sânge. Și nu era al pisicii

O pisică i-a furat unui tânăr din Vrancea din mâncarea de pe masă. Tânărul s-a aplecat după animal, dar apoi ceva grotesc s-a petrecut. Când mama băiatului a intrat în încăpere s-a îngrozit. Pe jos era o baltă de sânge. Și nu era al pisicii

Un tânăr de 33 de ani din satul Ploștina, comuna Vrâncioaia, a fost arestat preventiv ieri, pentru că și-a omorât tatăl. 

În ziua crimei, tânărul a lucrat la o mănăstire de pe raza județului, după care a plecat către casă. Pe drum și-a luat câteva produse alimentare, iar când a ajuns acasă i le-a lăsat mamei sale și a plecat prin comună, ajungând și la două magazine unde a consumat alcool. Când s-a întors acasă, inculpatul, care era băut bine, a mers în corpul de casă al părinților săi, respectiv într-o cameră în care se afla tatăl său. Băut fiind, inculpatului i-a sărit imediat țandăra în momentul în care părinții i-au reproșat că este post și că el nu-l respectă. Astfel, între inculpat și tatăl său s-a iscat o ceartă care a culminat cu gestul necugetat al fiului. Acesta din urmă a pus mâna pe un cuțit care se afla în camera în care era tatăl și i-a aplicat acestuia o lovitură în zona superioară a abdomenului, scrie Monitorul de Vrancea.

La audieri inculpatul a recunoscut că și-a lovit tatăl cu cuțitul, dar a precizat că nu ar fi vrut să facă acest lucru. El a explicat că în timp ce intenționa să ia ceva să mănânce, o pisică ar fi furat ceva din mâncarea lui, moment în care el s-a aplecat sub pat pentru a prinde pisica și, cum avea cuțitul în mână, tatăl său care era întins pe pat s-ar fi întors și ar fi căzut peste el și implicit peste cuțitul pe care îl avea în mână.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile