Antena 3 CNN Politică O nouă demisie în PSD. Fostul consilier judeţean Călin Andrei Tuns părăsește PSD Maramureș

O nouă demisie în PSD. Fostul consilier judeţean Călin Andrei Tuns părăsește PSD Maramureș

Fostul consilier judeţean al PSD Maramureş şi trezorier al filialei, Călin Andrei Tuns, un cunoscut om de afaceri, a anunţat miercuri seara pe pagina sa de socializare că şi-a dat demisia din partid, transmite Agerpres.

Călin Andrei Tuns a precizat că prin gestul actualului Guvern de a modifica Codul penal şi legea graţierii nu se mai regăseşte în PSD aşa cum l-a cunoscut.

"Nu aşa se guvernează în anul 2017! Dragnea, Grindeanu şi Iordache nu sunt liderii mei! Prin modul în care au încercat să bage pumnul în gura poporului român mi-au semnat demisia din PSD! Ei!", a precizat Călin Andrei Tuns.

Acesta a mai afirmat că premierul Grindeanu, prin comportamentul pe care l-a avut, a jignit numele bunicului său care se regăseşte pe peretele Memorialului Durerii din Sighet.

"Închei citându-l pe Ion Raţiu: 'Voi lupta până la ultima picătură de sânge pentru ca tu să poţi să nu fii de acord cu mine!' " a mai precizat în postarea sa, fostul consilier judeţean al PSD Maramureş.

Călin Andrei Tuns a mai amintit că, de-a lungul anilor de activism politic în PSD Maramureş, a cunoscut numeroşi profesori, medici, avocaţi, studenţi, elevi, muncitori, antreprenori, femei şi bărbaţi, iar mulţi dintre aceştia sunt indignaţi de ceea ce s-a întâmplat marţi seară şi noaptea trecută.

Subiecte în articol: PSD
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog