Antena 3 CNN Actualitate O mașină în care se aflau cinci oameni a căzut într-o prăpastie, în Harghita. O persoană a murit

O mașină în care se aflau cinci oameni a căzut într-o prăpastie, în Harghita. O persoană a murit

de Cătălin Onofrei    |   

O persoană a decedat, iar celelalte alte patru au fost rănite, una rămânând încarcerată, după ce autoturismul în care se aflau a căzut într-o prăpastie, în pasul Caşin, a transmis ISU Harghita.

„La sosirea forţelor de intervenţie, la faţa locului au fost găsite 5 persoane: din nefericire, 1 persoană decedată, 1 persoană încarcerată, iar alte 3 conştiente, cooperante şi neîncarcerate. Pompierii acţionează pentru extragerea persoanei încarcerate din autoturism, iar celelalte persoane sunt evaluate la faţa locului de către echipajele medicale”, a informat sursa citată.

Din primele cercetări efectuate la faţa locului, a reieşit că un autoturism înmatriculat în judeţul Maramureş, care circula pe drumul naţional 11B, din direcţia Târgu Secuiesc către Cozmeni, a părăsit partea carosabilă într-o curbă şi s-a răsturnat într-o râpă.

La faţa locului se află mai multe echipaje medicale şi de intervenţie, fiind alertat inclusiv elicopterul SMURD. 

„Printr-un apel SNUAU 112, conducătorul unui autoturism, în care se află 5 ocupanți, a sesizat că a căzut într-o prăpastie. În zona respectivă semnalul GSM este foarte slab, nefiind furnizate alte date de interes. Forțe MAI în deplasare la fața locului”, a transmis, inițial, ISU Harghita.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile