Antena 3 CNN Externe Un copil a rămas orfan după ce părinții lui au fost împușcați pe motiv că i-au transmis Covid criminalului, în Brazilia

Un copil a rămas orfan după ce părinții lui au fost împușcați pe motiv că i-au transmis Covid criminalului, în Brazilia

Un brazilian a împușcat un cuplu, soț și soție, înainte de a deschide focul asupra fiului lor ca răzbunare pentru că familia i-ar fi fost infectată cu Covid de aceștia.

de Alexandru Negrici    |   

Tatăl și fratele suspectului au murit amândoi din cauza virusului mortal, după ce s-au îmbolnăvit la începutul acestui an.

Flanklaber Silva e Silva, în vârstă de 40 de ani, și soția sa, Marília Silva e Silva, în vârstă de 37 de ani, au fost uciși după ce au fost împușcați în ceea ce a fost descrisă drept o acțiune de răzbunare.

Au murit marți, în Itumbiara, în regiunea de sud a Goiás, Brazilia, a anunțat poliția.

Suspectul se crede că a tras 20 de focuri înainte de a fugi de la fața locului.

Poliția civilă susține că acțiunea sa a fost motivată de răzbunare după pierderea tatălui și fratelui său, care au murit după ce a fost infectați cu coronavirus. Criminalul a fost infectat la rândul lui.

Suspectul a fugit, dar a fost arestat ore mai târziu după ce ofițerii l-au urmărit.

Victimele lucrau într-o magazie când criminalul a deschis focul.

El l-a împușcat pe cei doi în cap, a fost raportat în mass-media braziliană.

Femeia a fost dusă de urgență la spital, unde ulterior a murit din cauza rănilor, după ce soțul său a fost declarat mort la fața locului.

Fiul cuplului, Flanklaber Silva e Silva Junior, în vârstă de 21 de ani, a fost, de asemenea, împușcat în picior, suferind o fractură, dar se recuperează după rănile sale.

"Primiseră amenințări cu moartea, fiind acuzați că au transmis Covid-19 familiei criminalului", a declarat Felipe Sala din Grupul de anchetă pentru omucideri Itumbiara.

„Suspectul a mers la fața locului pentru a răzbuna moartea rudelor sale”, a confirmat acesta.

Subiecte în articol: Brazilia
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile