Antena 3 CNN Life O insulă spectaculoasă a fost scoasă la vânzare într-o destinație de vacanță preferată a românilor, iar prețul este surprinzător

O insulă spectaculoasă a fost scoasă la vânzare într-o destinație de vacanță preferată a românilor, iar prețul este surprinzător

de Daniela Chihaia    |   

O insulă pitorească din Turcia, una dintre destinațiile de vacanță preferate ale românilor, tocmai a fost scoasă la vânzare, iar oferta a stârnit un larg interes. 

[GAL layout="5"]

Insula Çeçen este amplasată pe cel mai mare corp de apă dulce din Turcia, Lacul Beyşehir, în centrul provinciei Konya. Potrivit Anadolu Ajansı, proprietarul insulei a scos-o la vânzare în urmă cu câteva zile și deja există mai mulți doritori. 

Prețul cerut de proprietar este de 9 dolari americani pe metru pătrat. Având în vedere faptul că suprafața insulei este de 550.000 de metri pătrați, prețul total se ridică la aproape 5 milioane de dolari.

Ali Navruz, primarul din Gölkaşı, localitate de care aparține insula, a spus pentru presa turcă că imediat după publicarea anunțului locația a fost vizitată de mai mulți amatori, însă niciunul nu a reușit să ajungă la un acord cu proprietarul.

Navruz a mai spus că insula poate fi accesată cu plute și bărci, capabile să transporte până la 10 tone de marfă.

Ca structură, insula Çeçen este ofertantă, pentru că are o formă dreptunghiulară, care poate fi ușor amenajată. Are o vedere pitorească către muntele Anamas și este ideală pentru divertisment și chiar pentru agricultură sau o fermă de animale.

Subiecte în articol: turcia insule imobiliare
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile