Antena 3 CNN Actualitate O fostă gimnastă româncă s-a apucat de un sport mai puţin cunoscut în România. ''Unul mi-a oferit 15.000 de dolari ca să facem și sex''

O fostă gimnastă româncă s-a apucat de un sport mai puţin cunoscut în România. ''Unul mi-a oferit 15.000 de dolari ca să facem și sex''

Are 28 de ani și face sport de 25: gimnastică artistică, aerobică, dans sportiv și arte marțiale, care i-au plăcut de mică. A lucrat ca instructor de fitness, ca operator de call-center, ca ospătar, ca acrobat de circ și vrea să facă spectacol în Lingerie Fighting Championships. Doamnelor și domnilor, ea este Andreea “The Storm” Vlădoi!

Lingerie Fighting Championships (LFC), pe românește “Campionatul de Lupte în Lenjerie intimă”, are un motto sugestiv: “MMA Like Youʼve Never Seen Ii Before! (n.r. – “Arte marțiale mixte cum n-ai mai văzut!”). Nimic mai adevărat, pentru că unde ați mai văzut femei frumoase bătându-se în ținute care mai de care mai provocatoare? Competiția din SUA a înșirat deja 20 de gale, iar la cea programată în februarie 2016 în San Francisco va debuta și Andreea Vlădoi, care și-a luat supranumele “The Storm” (n.r. – Furtuna).

Andreea Vlădoi practică sportul de la vârsta de 3 ani. A început cu gimnastica artistică și a fost suficient de bună încât să intre în vizorul antrenorilor lotului olimpic.  De-a lungul timpului, Andreea Vlădoi a lucrat ca instructor de fitness, ca operator de call-center, ca ospătar, ba chiar și ca acrobat de circ.

În America a ajuns anul trecut, în noiembrie, ca participantă la un concurs Muscle Mania, unde a prins top 5 la categoria “Bikini class”. De Lingerie Fighting Championships a aflat de pe Facebook. Spune că s-ar câştiga între 1.000 și 5.000 de dolari.

Continuarea, pe libertatea.ro.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile