Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiţă de un an şi jumătate a fost lovită violent de educatoare, la o grădiniţă din Brăila. Poliția a început o anchetă

O fetiţă de un an şi jumătate a fost lovită violent de educatoare, la o grădiniţă din Brăila. Poliția a început o anchetă

de Gabi Vlad    |   

Un incident revoltător a avut loc la Grădinița nr. 11 din municipiul Brăila. O educatoare a lovit peste cap o fetiță de doar 1 an și 8 luni în timpul unor activități didactice, pentru că micuța ar fi făcut gălăgie. Polițiștii fac acum cercetări.

Potrivit autorităților, scena șocantă s-a petrecut pe 14 octombrie, la grupa mijlocie de antepreșcolari a grădiniței.

Educatoarea, care ar fi pensionară, a lovit cu brutalitate fetița pentru că aceasta ar fi făcut găgălgie în timp ce o practicantă le prezenta copiilor o cutie de cadouri.

Întreaga scenă a fost filmată chiar de către o elevă de la Liceul Pedagogic, practicantă la grădiniță.

În sală se mai aflau încă patru persoane, respectiv practicante la grădiniță.

Poliția Municipiului Brăila a început o anchetă. În urma scandalului, educatoarea și-a dat demisia.

„În urma imaginilor apărute în spațiul public în care se observă faptul că un copil este lovit, Compartimentul Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brăila este abilitat să comunice următoarele:

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Brăila s-au sesizat din oficiu, la data de 18 octombrie a.c., cu privire la faptul că, în incinta unei grădinițe din municipiul Brăila, un preșcolar ar fi fost agresat de către un cadru didactic.

În prezent, polițiștii efectuează verificări pentru lămurirea tuturor împrejurărilor și luarea măsurilor legale care se impun, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă”, a transmis IPJ Brăila.

Subiecte în articol: educatoare Brăila copil ancheta
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile