Antena 3 CNN Actualitate Locale O fetiță de 9 ani s-a salvat miraculos dintr-o mașină căzută în râu, în Vrancea. Șoferul a murit

O fetiță de 9 ani s-a salvat miraculos dintr-o mașină căzută în râu, în Vrancea. Șoferul a murit

de Paul Ciurari    |   

Un accident rutier grav a avut loc, sâmbătă, în județul Vrancea, acolo unde șoferul unei mașini a murit după ce a plonjat în albia unui râu.

Cu adevărat remarcabil este faptul că o fetiță de 9 ani, aflată în mașină, a reușit să se salveze prin forțe proprii, părăsind vehiculul fără intervenția salvatorilor.

"Evenimentul rutier s-a petrecut în această dimineață pe Drumul Național 2N, în zona localității Jitia din județul Vrancea. Șoferul mașinii circula cu o viteză foarte mare, iar la un moment dat a tras stânga de volan.

Vehiculul său a intrat pe contrasens și a căzut de pe pod, ajungând în albia râului.

Din păcate, rănile suferite de șoferul de 37 de ani s-au dovedit incompatibile cu viața. Salvatorii veniți la fața locului nu au reușit să îl salveze.

Din autoturism s-a auto-evacuat o fetiță de doar 9 ani, care a suferit doar leziuni minore. Aceasta a fost transportată la spital pentru investigații medicale amănunțite.

[GAL layout="3"]

Poliția a deschis un dosar penal pentru a stabili exact ceea ce s-a întâmplat. Din povestirile fetei aflate în mașină, șoferul nu era atent la drum, în momentul în care a tras brusc de volan spre stânga, ieșind de pe pod", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Paul Ciurari.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile