Antena 3 CNN Externe Mapamond O fetiță de 8 ani a devenit eroină în SUA, după ce a alungat un hoț dintr-un supermarket: „Nu mi-a venit să cred”

O fetiță de 8 ani a devenit eroină în SUA, după ce a alungat un hoț dintr-un supermarket: „Nu mi-a venit să cred”

de Bianca Chirilă    |   

O fetiță de opt ani din statul american Minnesota a devenit eroină în comunitatea ei. Fetița a reușit să gonească un hoț dintr-un supermarket folosind o bâtă de baseball. Tatăl fetei a rămas surprins de vitejia fiicei sale, despre care a mărturisit că l-a făcut deosebit de mândru.

Bărbatul a povestit că în timp ce se pregătea să închidă magazinul, în jurul orei 21.30, sâmbătă seară, un individ a intrat și a început să se plimbe prin supermarket. Câteva minute mai târziu, el a scos un pistol cu bile pe tejghea și i-a cerut să-i dea toți banii.

„A pus arma pe masă. Mi-a cerut să-i dau toți banii și tot ce aveam în casă. I-am spus că îi dau totul”, a povestit bărbatul.

În spatele tejghelei, alături de el, se afla fiica sa de opt ani.

„Am încercat să vorbesc cu el și să-i spun că o am pe fiica mea aici. I-am zis să ia totul, banii, nu-mi pasă. Îmi pasă doar de siguranța ei”, a mai adăugat el.

Dar când individul a început să meargă în spatele tejghelei, fetița a luat o bâtă de baseball și a început să-l lovească.

„Mi-a venit să plâng. Nu mă așteptam să facă asta. Mă asteptam să plangă. A spus că vrea să mă apere. Sunt foarte mândru de ea”, a mai povestit tatăl ei.

La scurt timp, hoțul a fugit din magazin.

Subiecte în articol: Supermarket jaf SUA copil
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile