Antena 3 CNN Actualitate Locale O femeie și nepoata sa în vârstă de 6 ani au dispărut din București. Poliția le-a dat în urmărire națională

O femeie și nepoata sa în vârstă de 6 ani au dispărut din București. Poliția le-a dat în urmărire națională

de Roxana Mihăiescu    |   

O femeie de 67 de ani şi nepoata ei de 6 ani au fost date dispărute, după ce au plecat de la o adresă din Sectorul 4 al Capitalei şi nu au mai revenit. Persoanele care le-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugate să apeleze numărul unic de urgenţă 112.

Potrivit autorităților, cele două sunt de cetățenie ucraineană și au dispărut în București în cursul zilei de duminică, 13 octombrie.

„Astăzi, 13 octombrie 2024, Poliţia Capitalei a fost sesizată cu privire la dispariția unei femei, care a plecat, însoțită de nepoata ei, minoră, de la adresa de domiciliu, din Sectorul 4 și nu au mai revenit până în prezent.”, transmite poliția Capitalei.

Semnalmenele persoanelor dispărute:

  • Femeia dispărută se numeşte Lidiya Kovalenko, este în vârstă de 67 de ani şi are păr grizonant, scurt.
  • Minora se numește Aleksandra Tobiassen, este în vârstă de 6 ani și are ten deschis, ochi căprui și păr șaten scurt.

Polițiștii anunță că au fost date în urmărire la nivel național.

„Poliţiştii au demarat procedurile de depistare a persoanelor în cauză, fiind date în urmărire la nivel naţional. Cei care le-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112”, a mai transmis sursa citată.

Cei care le-au văzut sau pot oferi detalii sunt rugaţi să anunţe Poliţia Capitalei, apelând numărul unic de urgenţă 112.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile