Antena 3 CNN Externe Mapamond O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună

O femeie din India a cerut divorțul la 40 de zile după nuntă pentru că soțul ei face baie o dată pe lună

de Daniela Chihaia    |   

O femeie din orașul Agra, statul indian Uttar Pradesh, a cerut divorțul la doar 40 de zile după nuntă pe motiv că soțul ei nu se spală.

Aceasta a mărturisit că partenerul de viață face baie o dată sau de două ori pe lună și din cauza asta mirosul lui corporal este insuportabil, relatează India Today.

Femeia s-a adresat centrului de consiliere pentru familie din Agra plângându-se că nu poate să mai locuiască împreună cu un bărbat cu o igienă atât de precară.

Când funcționarii de aici l-au interogat pe soțul femeii, au fost surprinși să-l audă spunând senin că de obicei face baie doar o dată sau de două ori pe lună și o dată pe săptămână își stropește corpul cu gangajal (apă din râul Gange).

Mai mult, a spus că a făcut un compromis și în timpul căsniciei de 40 de zile a făcut baie de șase ori, la insistențele soției.

Un consilier de la centrul de consiliere pentru familie a declarat pentru presa indiană că la scurt timp după căsătorie, cei doi soți au început să aibă certuri aprinse, în urma cărora femeia s-a întors acasă la părinții ei.

Ulterior, familia ei a depus o plângere pentru hărțuire la o secție de poliție locală și a cerut divorțul.

După discuții cu poliția, bărbatul - Rajesh - a fost de acord să-și îmbunătățească igiena și să facă baie zilnic. Cu toate acestea, soția lui nu a mai dorit să locuiască cu el.

Cuplul a fost convocat din nou la centrul de consiliere, la sfârșitul acesei luni, urmând să se decidă dacă mai rămân căsătoriți sau dacă divorțează.

Subiecte în articol: India casatorii divorturi igiena
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile